Επανέρχεται ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, με νέα ερώτησή του για το απαράδεκτο οδικό δίκτυο Λάρισας Φαρσάλων, και θυμίζει στους αρμόδιους Υπουργούς τις υποσχέσεις τους. που έλεγαν με λεπτομέρειες τις καθοριστικές διαδρομές που θα ακολουθούσαν για την πορεία του έργου.
«Οι απαιτούμενες μελέτες για τη βελτίωση ή και τη χάραξη νέου οδικού άξονα για την παράκαμψη των ενδιάμεσων οικισμών βρίσκονται σε εξέλιξη, αφού εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την κατασκευή, ενώ αξιοποιούνται στάδια μελετών που έχουν εκπονηθεί και έχουν υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες» τόνιζε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, διά της υπογραφής του διευθυντή της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ζητά με νέα παρέμβασή του να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις με πράξεις, απευθυνόμενος στους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών λέγοντας τα εξής:
"Ξεκινήστε άμεσα και όχι σε χρόνους... διαστημικού ημερολογίου, τις διαδικασίες χάραξης και ολοκλήρωσης της κατασκευής του νέου οδικού άξονα Λάρισας – Φαρσάλων, , σύμφωνα με τα όσα έχετε από έτους δεσμευθεί ότι θα πράξετε, ώστε να σταματήσουμε, επιτέλους, να θρηνούμε θύματα λόγω της απαράδεκτης κατάστασης του οδικού δικτύου".