Σήκωσαν τα χέρια τους, "ψηφίζοντας" ναι στο μέλλον τους ως αυριανοί... πολιτικοί οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου, εκπλήσσοντας ευχάριστα το Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων Γιώργο Κατσιαντώνη, που τους υποδέχτηκε με χαρά μαζί με τους δασκάλους τους στην Ολομέλεια της Βουλής.
"Το μέλλον αυτού του τόπου, που τόσο βασανίστηκε τα τελευταία χρόνια, ανήκει στη νέα γενιά, και είναι ελπιδοφόρο, γιατί το βλέπω στα μάτια των παιδιών, που σήμερα κάθονται στα έδρανα της Βουλής, δίνοντας... ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα καθαρό αύριο, στο οποίο θέλουν να συμπράξουν και οι ίδιοι, μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτικό στίβο" επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης, που ενθουσιάστηκε από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους μικρούς σε ηλικία... αλλά μεγάλους σε παιδεία μαθητές.
Συνεχάρη μέσα από την καρδιά του τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, για τις αξίες που διαπίστωσε ο ίδιος ότι πρεσβεύουν μέσα από την αγάπη τους για τα γράμματα. Τους δύο υποδιευθυντές του σχολείου Γιάννη Κοντογιάννη και Ελένη Ζήσκου, τις δασκάλες Μαρία Γκουγκουμάτη, Δωροθέα Μητσού,  Βάϊα Μάραγκου και Ελευθερία Καρκατσέλα, και τους δασκάλους Αστέριο Μπαλαμπάνο και Δημήτρη Ταμπούκα.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ευχαρίστησε και τους γονείς, μέσω της εκπροσώπου τους Ελένης Αγραφιώτη, γιατί μεγαλώνουν τα παιδιά με βασική αρχή, να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι άνθρωποι.