Ευχές για "ένα ευλογημένο και δημιουργικό 2018, που θα έχει τις ... πόρτες του ανοιχτές για όλους τους πολίτες",  έδωσε σε καταστηματάρχες και καταναλωτές, ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, κατά τη βόλτα του στην γιορτινή αγορά της Λάρισας.
"Με την εκπνοή του 2017, πρέπει να... σβήσει η επιτέλους η απόγνωση του κόσμου, και με την πρώτη ανάσα του 2018, να ξεκινήσουμε από τα θεμέλια, μέσα από ένα σύστημα ενωτικό και αξιόπιστο, που θα δίνει σε όλους τους πολίτες, ίσες ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο, και ανάταση της χώρας μας, στο επίπεδο που της αξίζει" , δήλωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης στους επιχειρηματίες που επισκέφθηκε, συζητώντας μαζί τους για το σφυγμό που κατέγραψε η αγορά τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων.
Ο Βουλευτής Λάρισας βλέποντας την κίνηση στο κέντρο της πόλης και την εκατέρωθεν στήριξη επαγγελματιών και πολιτών, που ανεβαίνουν χρόνια τώρα το "γολγοθά" της σκληρής λιτότητας και των δυσβάσταχτων μέτρων, αναφέρθηκε στη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη που διακατέχουν τους 'Ελληνες προς τον συνάνθρωπό τους, ευχόμενος, "το 2018 να είναι το ορμητήριο έτος , για μια Ελλάδα με... φωτεινές προσδοκίες, όπου μέσα από στοχευμένες πράξεις της Πολιτείας, θα ενεργοποιηθεί η ανθρώπινη, δυναμική... ατμομηχανή της προς το δρόμο της ανάπτυξης και των αξιών".