Στη Λάρισα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Βασίλης Σπανούλης. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν ολοκληρώθηκαν και η επιστροφή για τον ίδιο και την οικογένειά του στη γενέθλια γη, τέτοια εποχή, παραμένει ένα είδος καθήκοντος.

Βλέπει φίλους, πάει σε παλιά στέκια, παίζει ποδόσφαιρο στο 5Χ5 του αδερφού του και δεν παραλείπει να γυμνάζεται χαλαρά.

Εκείνο όμως, πέρα και από τον πρωταθλητισμό, που πάντα τον χαρακτήριζε ήταν η συνέπεια στις πατρικές υποχρεώσεις. Την στοργικότητα απέναντι στα παιδιά του, προφανώς, του την κληροδότησε ο δικός του πατέρας ο οποίος τον μεγάλωσε κρατώντας τον από το χέρι, μέχρι να βρει το δρόμο του μεγαλουργώντας στο άθλημα που αγάπησε.

Χθες το απόγευμα ο φακός του kosmoslarissa.gr «συνέλαβε» τον Βασίλη με δύο από τους γιους του να πηγαίνουν για μπάνιο στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

Χαλαρός και ευδιάθετος ο ίδιος, δεν αρνήθηκε στους λουόμενους που τον αναγνώρισαν να φωτογραφηθεί μαζί τους. Αμέσως μετά έβαλε τους πιτσιρικάδες στην παιδική πισίνα και ανέλαβε ρόλο …εκπαιδευτή – ναυαγοσώστη παρακολουθώντας τους στενά.

Ίσως, ενδόμυχα, να έχει επιφορτιστεί και με έναν άλλο ρόλο του πατέρα του, εκείνον του παππού ο οποίος δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα εγγονάκια του…

Κ.Τ.