Με δηλώσεις, συνεντεύξεις και εξώδικα προσπαθεί ο Αλέξης Κούγιας να μετριάσει τις εντυπώσεις από την αποκάλυψη ότι στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκαν 75.000 ευρώ τα οποία, περιέργως, κατέθεσε σε αυτόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ισχυρίζεται ότι τα χρήματα προέρχονται από συναλλαγή του ιδίου με την ΠΑΕ Ολυμπιακός  (σ.σ. τον καταθέτη κατονόμασε ο ίδιος στην εκπομπή του Σκάι καθώς μέχρι την ώρα εκείνη ο παρουσιαστής Κυριάκος Θωμαϊδης έκανε λόγο γενικώς για μεγάλη ΠΑΕ)  και αφορούν δικαιώματα του Κούγια από πωλήσεις παιχτών της …Παναχαϊκής.

Τι δουλειά έχει η ΑΕΛ με όλα αυτά; Προφανώς, δεν θα έπρεπε να έχει, καμία, καθώς κάθε εμπορική συναλλαγή τρίτων αφορά μόνον εκείνους, συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά, καταχωρείται στις λογιστικές εγγραφές και το τίμημα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή. Όλα τα υπόλοιπα είναι προδήλως παράνομα και εκθέτουν την Λαρισινή ομάδα κατά τρόπο πρωτόγνωρο από ενέργειες του ίδιου του προέδρου της. Ήδη το θέμα μονοπωλεί από το πρωί της Τρίτης τις συζητήσεις των φιλάθλων και ο προβληματισμός είναι έντονος τόσο για τον διασυρμό όσο και για το μέλλον της ΑΕΛ.

Ο κόσμος που λατρεύει την ομάδα και περιφρουρεί την ιστορία της, μη επιτρέποντας καν την λειτουργία συνδέσμων άλλων ομάδων στην πόλη, καλείται τώρα να καταπιεί πρωτόγνωρες κατηγορίες ότι η ΑΕΛ απώλεσε την ανεξαρτησία και την περηφάνια της και έγινε «δεκανίκι» του Ολυμπιακού με το αζημίωτο.

Θα φανεί σύντομα τι θα ακολουθήσει…

Κ.Τ.