Ο πρώην προεδρος του  ΔΟΠΑΠΕΠ και δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Καρατέγος  εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δ.Τεμπών  στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών .

Την διαδικασία κήρυξε ο πλειψηφών σύμβουλος κ.Αστέριος Σαίτης.

Για την εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου ο κ. Μιχάλης Καρατέγος έλαβε 21 ψήφους , για την θέση του αντιπροέδρου εκλέχτηκε ο Ιωάννης Βλάγκας με 22 ψήφους και γραμματέας ο Ευθύμιος Μπουζέκης με 20 ψήφους .

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ευχαρίστησε το απελθόντα προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου για την άψογη συνεργασία και συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα νέα μέλη ,  και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει δηλώνοντας τα εξής: "Ο Μιχάλης Καρατέγος διαθέτει μακρά εμπειρία σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς έχει διατελέσει αρκετές τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Έχει μια σημαντική πορεία στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Τεμπών  και τον χαρακτηρίζει η ευγένεια, η αμεροληψία και η ευθύτητα του χαρακτήρα του, καθώς και ο αμέριστος σεβασμός του στους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες. Είμαι βέβαιος ότι με αυτά τα χαρακτηριστικά και τη συμβολή όλων των δημοτικών συμβούλων θα μπορέσει να υπηρετήσει άξια τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών".

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κ.Μιχάλης Καρατέγος ευχαρίστησε το σώμα και δήλωσε ότι η εκλογή του στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή για τον ίδιο. 

Δήλωσε επίσης ότι νιώθει ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη, καθώς η θέση του Προέδρου αποτελεί το βαρόμετρο στη λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού συλλογικού οργάνου ενός δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου. Και πως πρόθεση του είναι να προασπίσει κάθε δημοκρατική διαδικασία που εξελίσσεται στο Δημοτικό Συμβούλιο  και να βοηθήσει να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το συμφέρον των δημοτών .Θα ειμαι πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων καθως επίσης  ευχαρίστησε και τα μέλη του Δ.Σ για την εκλογή του .

Στις επιτροπές εκλέγονται οι : 

Οικονομική επιτροπή:

Πρόεδρος :Κώστας Τσεργάς με μέλη Γεώργιος Έξαρχος ,Βασίλης Ζάχος ,Θωμάς Τσαπλές,Γεωργία Τσιόπα ,Γεώργιος Μανώλης,Γεώργιος Κυρίτσης .

Επιτροπή ποιότητα ζωής :

Πρόεδρος: Αστέριος Σαίτης με μέλη τον Ιωάννη Αργυρίου ,Χρήστο Τσάτσαρη,Κώστα Νταφοϋλη ,Ελευθερία Πανάγου ,Θωμάς Τζέκας και Γεώργιος Νικολάου .