«Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας προβάρει ήδη τον αντιπολιτευτικό του μανδύα» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνος απαντώντας στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την επίσκεψη του Λευτ. Αυγενάκη στη Λάρισα.
Όπως σημειώνει στη δήλωσή του:
«Δεν εξηγείται αλλιώς η χθεσινή ανακοίνωση με την οποία κατέκρινε την επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ.ΛευτέρηΑυγενάκη στη Λάρισα, καθώς και τις συνακόλουθες δηλώσεις.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ενόχλησή σας, τόσο για την επίσκεψη του Γραμματέα της Ν.Δ., η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, σε μία κατάμεστη Νομαρχιακή Συνέλευση, όσο και για τις ξεκάθαρες δηλώσεις του με τις οποίες εξέθεσε πλήρως την μεταρρύθμιση-απορρύθμιση των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ μέσω του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι».
Ξεκαθαρίζουμε για ακόμη μία φορά, όπως εκφράστηκε και δια στόματος του κ.Αυγενάκη από τη Λάρισα, ότι το προτεινόμενο νομοσχέδιο της απλής αναλογικής θα καταργηθεί, αμέσως μόλις η Ν.Δ. γίνει Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.
Σχετικά με τη μομφή περί επισκέψεων κορυφαίων στελεχών στο Νομό μας, είναι αυτονόητη η ουσιαστική επίσκεψη και ανταλλαγή απόψεων με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Πόσο μάλλον ενός Περιφερειάρχη με έργο εγνωσμένηςαξίας σε ολόκληρη τη χώρα.
Τέλος, ως ΝΟΔΕ Λάρισας, αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που δύο κορυφαία στελέχη της Παράταξης μας, ο Γραμματέας της Π.Ε. και ο Αντιπρόεδρος, επισκέφθηκαν τοΝομόμας πρόσφατα, μιλώντας μάλιστα με κολακευτικότατα λόγια για το έργο της Οργάνωσής μας.
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, σας αφήνουμε στην μιζέρια σας.
Υ.Γ. Οι Υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μόνο σε συνέδρια με υπέρογκο κόστος παρακολούθησης και εισήγησης για τον απλό αγρότη (250€)όπως το επικείμενο αγροτικό, τολμούν να εμφανιστούν.»