«Κάθε χτύπημα κάτω  από τη ζώνη θα απαντάται άμεσα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σχετικά με δηλώσεις του Λαρισαίου βουλευτή κ. Κ. Μπαργιώτα.
Αναλυτικά:
"Καταρχάς είναι θετικό που ο κ. Μπαργιώτας πείστηκε ότι το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας δεν μεταβιβάζεται στο λεγόμενο «Υπερταμείο». Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Παράλληλα, κατανοούμε την απώλεια της ψυχραιμίας του νυν βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία και τον οδήγησε στη χρησιμοποίηση πεζοδρομιακών εκφράσεων, που καθόλου δε συνάδουν με την εικόνα που έχει φιλοτεχνήσει. Ας τον κρίνουν οι πολίτες τους οποίους εν γνώσει του παραπληροφορούσε επί μήνες.
Το κατά τον ίδιο «έγκλημα» το οποίο σταμάτησε, είχε έγκαιρα – από το 2016 – προνοήσει να αποφευχθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επανειλημμένα έχουμε σημειώσει. Αυτό που έγινε τις προηγούμενες μέρες δεν είναι παρά η επιβεβαίωση της συγκεκριμένης πρόνοιας.
Επισημαίνουμε επίσης ότι αυτό που έκανε η ίδια κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είναι να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, με την κοινωνία όρθια. Πρόκειται για τα μνημόνια στα οποία έριξε τον τόπο η πρώην κυβέρνηση, του πρώην προέδρου, του πρώην ΠΑΣΟΚ, πολιτικού σχηματισμού στον οποίο αυτό το διάστημα τυγχάνει μέλος ο κ. Μπαργιώτας, στο πλαίσιο της ιδιόμορφης διαδρομής του. Τα περί «κωλοτούμπας» να τα απευθύνει κοιτώντας τον καθρέφτη του κι όχι στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.
Τέλος, να γνωρίζει κι αυτός και όλοι όσοι επιμένουν να αντιπολιτεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνολογώντας, σπεκουλάροντας και παραπληροφορώντας, ότι δεν πρόκειται να συμμαζευτούμε. Κάθε χτύπημα κάτω από τη ζώνη θα απαντάται άμεσα..."