«Η επόμενη εκλογική μάχη θα είναι η πιο κρίσιμη στην ιστορία της Μεταπολίτευσης. Για να κερδηθεί και να απαλλαγεί η χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο, θα χρειαστεί να επιστρατευτούν από όλους μας τα χαρακτηριστικά εκείνα που διαθέτει μια γυναίκα: επιμονή, υπομονή και αντοχή». 

Αυτά τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, απευθύνοντας χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας γυναικών της ΝΟΔΕ Λάρισας. 

Ο βουλευτής Λαρίσης καλωσορίζοντας την υπεύθυνη γυναικών του κόμματος της ΝΔ κα Μαρία Συρεγγέλα, επεσήμανε πως διαθέτει όλα τα προσόντα και τις αρετές για την θέση ευθύνης της.

«Η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα που εξέλεξε γυναίκα στη θέση του Προέδρου της Βουλής, την κα. Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη αλλά και που εμπιστεύθηκε την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, στη Ντόρα Μπακογιάννη, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως αναγνωρίζει τις δυνατότητες των γυναικείων στελεχών», τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κέλλας, ο οποίος έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό του λέγοντας: 

«Σας καλώ να μπείτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ενημερώνοντας και καλώντας τους πολίτες να υπογράψουν τη Συμφωνία Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, την μόνη αξιόπιστη, ολοκληρωμένη και εφικτή πρόταση που οδηγεί τη χώρα στην κανονικότητα και την ανάπτυξη.

Θερμά συγχαρητήρια στον Τομέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ Λάρισας και σε όλους όσους συντέλεσαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης».