«Τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας δοκιμάζεται από κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση, που επηρεάζει άμεσα και τον χώρο της υγείας.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, το Εθνικό Σύστημα Υγείας στάθηκε όρθιο χάρη στην απαράμιλλη προσφορά και του νοσηλευτικού προσωπικού.
Χάρη σε σας, που δίνετε καθημερινά έναν τεράστιο προσωπικό αγώνα για να παράσχετε στους ασθενείς τις απαραίτητες υπηρεσίες».
Τα παραπάνω τόνισε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, σε μήνυμά του προς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την έναρξη του 18ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου, στο οποίο δε μπόρεσε να παραστεί, λόγω της συμμετοχής του σε κοινοβουλευτική αποστολή στο εξωτερικό.
«Προσωπικά, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας αλλά και της πολιτικής μου διαδρομής, και ως Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, γνωρίζω από κοντά τα θέματα που σας απασχολούν.
Χάρη στην άψογη συνεργασία μας, είδα τα προβλήματα, άκουσα τις αγωνίες, τις αμφιβολίες, τις ενστάσεις, μα και τις προτάσεις σας.
Είναι ευθύνη όλων μας, λοιπόν, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις στον πολύπαθο χώρο της υγείας.
Θα ήθελα, να σας διαβεβαιώσω πως στη ΝΔ εργαζόμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση, με σκοπό τη δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Υγείας, που θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών, μέσα σε κατάλληλες συνθήκες, που θα προάγουν το έργο σας», κατέληξε ο Λαρισαίος βουλευτής, ευχόμενος καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου.