Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των Λαρισαίων στην έναρξη του Φεστιβάλ Πηνειού. Εκατοντάδες επισκέπτες, όλων των ηλικιών, συνέρρεαν μαζικά από νωρίς το απόγευμα στην κοίτη του ποταμού προκειμένου να επισκεφτούν τα περίπτερα και να χορέψουν, να ζωγραφίσουν, να φωτογραφίσουν, να διασκεδάσουν δημιουργώντας και παίζοντας. Η αρχή έγινε από την πλατεία Ταχυδρομείου όπου η Paranaue με τα κρουστά της, έστησε ένα ξέφρενο πανηγύρι που κατέληξε στο χώρο του Φεστιβάλ, ξεσηκώνοντας στο πέρασμα τους Λαρισαίους.
Την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ κήρυξε ο Δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος φανερά ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του κόσμου, δήλωσε την προσδοκία του Δήμου να δώσει στο Φεστιβάλ, πανελλαδικό χαρακτήρα.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φετινής διοργάνωσης μίλησε ο αντιδήμαρχος Πάνος Σάπκας σημειώνοντας πως «κυριαρχεί η μουσική με συναυλίες καλλιτεχνών από όλα τα είδη της μουσικής.

Το υπόλοιπο μέρος έχει χαρακτήρα διαδραστικό και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες, μέσω των δράσεων που έχουν στηθεί, να εμπλακούν ενεργά με όλες τις τέχνες.
Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν οι Μπλε καταχειροκροτούμενοι από τους εκατοντάδες θαυμαστές τους στους οποίους προσέφεραν ένα δυνατό μουσικό ταξίδι.

ert.gr