Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση της Θεματικής εβδομάδας στο Γυμνάσιο Κοιλάδας με τους μαθητές να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και συγκεκριμένα:
Α. Ενημέρωση των μαθητών με θέμα «Εφηβεία-Σεξουαλική Υγεία-Σ.Μ.Ν» από την κα Ντέλλα Γεωργία, Μαία, Προϊσταμένη και κα Καραμελίδου Σοφία, Επισκέπτρια Υγείας. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση  ζητημάτων που τους ενδιαφέρουν, τέθηκαν ερωτήσεις και ακολούθησε συζήτηση.
Β. Ενημερωτική παρέμβαση στους μαθητές όλων των τάξεων του γυμνασίου με θέμα «Διατροφή στην εφηβική ηλικία» από την κα. Βαφοπούλου Ειρήνη, Γενική Ιατρό του περιφερειακού Ιατρείου Κοιλάδας. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις επιπτώσεις της κακής διατροφής στην υγεία, τέθηκαν ερωτήσεις και ακολούθησε συζήτηση. Η παρέμβαση έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων της Θεματικής Εβδομάδας γυμνασίου ύστερα από πρόσκληση της Δ/ντριας κ. Νάστου Αγλαΐας και των καθηγητών του Σχολείου.
Γ. Διδακτική εκδρομή στο Κουτσόχερο Λάρισας με αφορμή τον εορτασμό της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νικολάου Λυκίας με σκοπό την παρακολόυθηση της Θείας Λειτουργίας και την γνωριμία και ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων στο πλαίσιο των τοπικών κοινοτήτων.  
Δ. Δίωρη Επίσκεψη στην πλατεία του χωριού κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές γεύτηκαν υγιεινά εδέσματα που είχαν οι ίδιοι προετοιμάσει από τα σπίτια τους στο πλαίσιο παρέμβασης που είχε ήδη πραγματοποιηθεί από τους διδάσκοντες καθηγητές με θέμα «Υγιεινή Διατροφή στο σχολείο».