Ολοκληρώνεται σήμερα στο Δήμο Λαρισαίων η διανομή προιόντων για τους δικαιούχους  του  «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Η διανομή αφορούσε  2637 οικογένειες στο Δήμο Λαρισάιων με περισσότερα απο 5.000 μέλη και πραγματοποιήθηκε σε διάρκεια τριών ημερών με την μέθοδο drive throught, με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. 

Οι δικαιούχοι έλαβαν 19 είδη, (νωπά και ξηρά τρόφιμα και καθαριστικά). 

Στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, βρέθηκε χο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καλομπάτσιος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτ. Βούλγαρης. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Καλογιάννης, τόνισε ότι Δήμος Λαρισαίων είναι επικεφαλής στο πρόγραμμα του TEBA για όλη την Περιφερειακή Ενότητα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις με τέσσερις διανομές ετησίως, ωστόσο φροντίζουμε κάποιες από αυτές να γίνονται τις περιόδους των μεγάλων γιορτών. Με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί λόγω της οικονομικής και της υγειονομικής κρίσης. Η διανομή γίνεται σε περισσότερες από 2.600 οικογένειες με 5000 μέλη, ενώ η συνεργασία μας είναι στενή με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του προγράμματος.

Ο κ. Καλογιάννης, ανακοίνωσε πως πέραν του ΤΕΒΑ, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων θα διανείμει  τρόφιμα και αγαθά σε 400 περίπου οικογένειες της Λάρισας. 

Ο Δήμαρχος για άλλη μια φορά και αφού ευχήθηκε ενόψει των εορτών σε όλες τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους καλές γιορτές, με υγεία, δύναμη, υπομονή και κουράγιο, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορονοιό, προκειμένου η πόλη να βγεί από τις περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.   

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καλομπάτσιος τόνισε ότι με τη διανομή των αγαθών στο Δήμο Λαρισαίων ολοκληρώνεται η διανομή σε όλοκληρη την περιφερειακή Ενότητα με τις ωφελούμενες οικογένειες να ξεπερνούν τις 5.000 και συνολικά 10.000 άτομα. Συμπλήρωσε δε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει στενή και εποικοδμητική συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και όλους τους άλλους Δήμους για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού προγράμματος. 

Τέλος, από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτ. Βούλγαρης, αναφέρθηκε στην άρτια οργάνωση της διανομής ώστε να τηρούνται τα μέτρα προστασίας καθώς και στα είδη που παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι του προγράμματος.