Άλλη μια Πέμπτη κύλησε … αλλιώς, στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας. Ο ψυχοθεραπευτής και οικογενειακός θεραπευτής Γιώργος Γιαννούσης ανέλυσε την κρίση ταυτότητας που περνάμε σαν άτομα αλλά και σαν κοινωνικές ομάδες, ιδιαίτερα μέσα στις συνθήκες της γενικότερης πολύπλευρης κρίσης που βιώνουμε στην πατρίδα μας.

Πολλοί φίλοι των Ενεργών Πολιτών παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα εισήγηση του ειδικού, που με γλαφυρό τρόπο και μέσα από βιωματικά παίγνια περιέγραψε την εξελικτική πορεία του προσδιορισμού της ταυτότητάς μας μέσα από την αλλαγή των συνθηκών της ελληνικής κοινωνίας και τις νέες προκλήσεις που καλείτε κάθε φορά να αντιμετωπίσει. Υποδείχθηκαν τρόποι ορθής αντιμετώπισης αυτών των προκλήσεων, καθώς μέσα από τις ρωγμές που προκαλούν οι κρίσεις, μπορούν να προκύψουν και χρήσιμες καταστάσεις!

Οι Ενεργοί Πολίτες ευχαριστούν τον κύριο Γιώργο Γιαννούση για την ενδιαφέρουσα εισήγηση, τον Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων για την συνεργασία του, και όλους όσους είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στην εκδήλωση.