«Ο Έλληνας Στρατιωτικός είναι απολύτως ταυτισμένος με την έννοια της πατρίδας και της ελευθερίας. Ο Έλληνας Στρατιωτικός έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία του Έθνους.

Ξέρω καλά πως το Στράτευμα επηρεάστηκε βαθύτατα από την οικονομική κρίση. Τόσο μισθολογικά, αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό, όσο και σε επίπεδο εξοπλισμών.

Παρά όμως τις μεγάλες δυσκολίες και τις άδικες, σε πολλές των περιπτώσεων, αποφάσεις, συνεχίσατε να διατηρείτε υψηλό  το φρόνημα και το αξιόμαχο.

Γι’ αυτό και μόνο το λόγο, σας οφείλουμε σεβασμό και  ευγνωμοσύνη». 

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση κοπής πίτας των μελών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός σχολιάζοντας την εύθραυστη γεωπολιτική κατάσταση στην “γειτονιά” μας, τόνισε:

«Σήμερα η χώρα μας βρίσκεται ξανά στη δίνη της ύφεσης και δυστυχώς, για μια ακόμη φορά,  οι “γείτονές” μας τόσο εξ ανατολών, όσο και από βορρά, προκαλούν  πολύ έντονα και ανοιχτά».

Τέλος, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού ευχήθηκε στα μέλη της Ένωσης, υγεία και ειρήνη, αναφέρθηκε και στα Ειδικά Μισθολόγια, επισημαίνοντας:

«Και από αυτό εδώ το βήμα, θέλω να τονίσω προς την σημερινή Κυβέρνηση, την αναγκαιότητα να μην προχωρήσει στο πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Αυτοί που έταζαν λαγούς με πετραχήλια, τώρα ας βρουν τα  ισοδύναμα που είχαν υποσχεθεί».