Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», που μεταδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα, ο ένας από τους 4 Έλληνες ποδοσφαιριστές, που εμπλέκονται στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού στη Football League, αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Η εισαγγελία Λάρισας επέστρεψε τη δικογραφία στην αστυνομία για να συνεχίσει την προανάκριση, καθώς διερευνώνται τα κακουργήματα της στοιχηματικής απάτης με αλλοίωση αποτελεσμάτων και του ξεπλύματος χρήματος. 

Μάλιστα οι δύο διαχειριστές της ιστοσελίδας που συνελήφθησαν, κατονόμασαν τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος, ο οποίος είναι απότακτος υπαξιωματικός του στρατού και κατάγεται από τη Νάουσα. 

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή ο νομικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα Λάρισας, Θανάσης Μαμάκος, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη δικογραφία επισήμως, ούτε για τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Εμείς έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε στη διάθεση όλων για να βοηθήσουμε. Φυσικά, καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες τακτικές... Αν πληροφορηθούμε αρμοδίως πως οποιοσδήποτε παίκτης μας εμπλέκεται σε μία τέτοια υπόθεση, τότε θα κινηθούμε άμεσα και θα λάβουμε κάθε μέτρο για να προστατεύσουμε την ομάδα μας, η οποία σε καμία περίπτωση σαν σύνολο δεν εμπλέκεται σε τέτοια γεγονότα...».