Ο Μ.Λ.Σ. Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης» το Σάββατο 6 Απριλίου πραγματοποίησε τη θεματική του παράσταση: «Άγιε μου Γιώργη αφέντη μου» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας και γοήτευσε τους θεατές με την πανδαισία χρωμάτων των παραδοσιακών φορεσιών και την εναλλαγή χορών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.
Συγχαρητήρια στις χορεύτριες και τους χορευτές του συλλόγου μας για την άψογη εμφάνισή τους και στο χοροδιδάσκαλο κ. Χατζή Δημήτρη για την άρτια οργάνωση και επιμέλεια της παράστασης.
Το Δ. Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τις φίλες και τους φίλους που γέμισαν ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο και συγκίνησαν με την παρουσία τους, τους μουσικούς Κώστα Κωστούλη, Κώστα Δεδούση, Μάριο Σαρακατσάνο, Θάνο Ρούμπο, Βασίλη Σαραντινό, τον ερμηνευτή κ. Χρυσόστομο Μητροπάνο και την Εύα Τσιρώνη που πλαισίωσαν με μοναδικό τρόπο την παράσταση. Επίσης τη Γεωργία Ράπτη, τον Βασίλη Μουρμούρα και τον Στάθη Κατσίδη για τα θεατρικά δρώμενα, καθώς και τον σύλλογο Σαρακατσαναίων Λάρισας «Ο Κατσαντώνης» και τον χοροδιδάσκαλό τους κ. Σαμουρέλη Δημήτρη που συμμετείχε στην παράσταση με τραγούδια και χορούς της σαρακατσάνικης παράδοσης.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου αιδεσιμότατος πατέρας Αριστείδης Οικονόμου, ο αντιπερειφερειάρχης κ. Πινακάς Βασίλης, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Καλέτσιος & κ. Ρετζιάς, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας κ. Πιλάτου Βασιλική , ο πρώην δήμαρχος του δήμου Κιλελέρ κ. Κομήτσας Ρίζος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αγγλοπούλου Όλγα, κ. Ανυφαντή Ζωή, κ. Ζαχαριάς Γιάννης, οι τοπικοί σύμβουλοι, κ. Μιχαλούλη Σίλια και Παναγούλης Κώστας, ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Κιλελέρ κ. Μούσιος Αθανάσιος, η κ. Λιακούλη Ευαγγελία και η κ. Γαλλιού Μαρία.
Συνδιοργανωτής της παράστασης ήταν η περιφέρεια Θεσσαλίας, και η αντιδημαρχία πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.