Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας μετά την πανδημία του κορονοϊού, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, με τη συμμέτοχη του  αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας Ν.Δ. κ. Νικόλαου Καρδούλα, του συντονιστή της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της Ν.Δ. κ. Ηρακλή Γερογιώκα, του Τομεάρχη Ν.Λάρισας κ.Παναγιώτη Βούλγαρη, των μελών της Πολιτικής Επιτροπής και των εκλεγμένων μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση  ήταν η πανδημία και οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της, θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους πολίτες του νομού μας, αλλά και οι επόμενες δράσεις της Κομματικής Οργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ. Καπετάνος, ενημέρωσε τα παριστάμενα στελέχη για τις εντατικές δράσεις της Δ.Ε.Ε.Π. την περίοδο της πανδημίας και επεσήμανε το γεγονός ότι θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και για το λόγο αυτό, οι συνεδριάσεις της ΔΕΕΠ Λάρισας εφεξής θα γίνονται τετμημένα, με λιγότερα άτομα, βάση και των οδηγιών της Κεντρικής Διοίκησης.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση με τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. του νομού και στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συνεδριάσεις με τους Τομεάρχες και τους αναπληρωτές Τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας.