Τα Δ.Σ των Συνταξιουχικών Σωματείων Ν. Λάρισας και του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο ΓΝΛ, σήμερα το πρωί για τα προβλήματα της υγείας. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας Λάρισας (ΕΙΝΚΥΛ) .
Αρχικά πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την κεντρική πύλη του νοσοκομείου όπου μίλησαν ο Τάσος Τσιαπλές, πρόεδρος του ΕΚΝΛ και ο Γιώργος Παπαδούλης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε  κατάληψη φωνάζοντας συνθήματα στο κτίριο της Διοίκησης. Εκεί οι εκπρόσωποι του ΕΚΝΛ, των Συνταξιούχων και της ΕΙΝΚΥΛ συναντήθηκαν με τον  Αναπληρωτή Διοικητή του Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ-Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ. Οι εκπρόσωποι του ΕΚΝΛ και οι συνταξιούχοι παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους., ενώ ο Νίκος Νταφούλης πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ αναφέρθηκε στο ζήτημα της προκήρυξης 6 μόλις θέσεων για το ΓΝΛ οι οποίες δεν επαρκούν από τις 32 οργανικές θέσεις που αυτή τη στιγμή υπάρχουν, μείωση του προϋπολογισμού κατά 2,5 εκ ευρώ,  αλλά και τα προβλήματα των Κ.Υ. όπως κατεστραμμένα Κ.Υ., μη κάλυψη του ΕΚΑΒ, κατάργηση των μικροβιολογικών σ' όλο τον νομό Λάρισας με εξαίρεση της Ελασσόνας, τη μη λειτουργία ακτινολογικών ενώ υπάρχουν πάρα πολλές κενές θέσεις στα Κ.Υ .
Η Ενωση Γιατρών του Γεν. Νοσοκομείου και K.Y. N.  Λάρισας έπειτα από ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης  καλεί τα  Δ.Σ.  Συλλόγων, Σωματείων, Συνταξιουχικών Σωματείων και Φορέων της Πόλης   σε σύσκεψη , την Τρίτη 16  Απρίλη και ώρα 6.30μ.μ. Στο αμφιθέατρο του ΓΝΛ (είσοδος από Γεωργιάδου)