Με τους περισσότερους καταναλωτές να έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους και με την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων να μετρά αντίστροφα, η αγορά της Λάρισας εμφανίζει τις τελευταίες ημέρες ζωηρότατη κίνηση.
Οι ρυθμοί της έχουν αυξηθεί σημαντικά και δεν έχουν καμία σχέση με την υποτονικότητα και τη νωχελικότητα περασμένων εβδομάδων. Σήμερα όλη η αγορά της Λάρισας εκτός των χρυσοχοείων θα είναι ανοιχτή καθώς η προαιρετική πενθήμερη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων του ΕΣΛ, ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο και οι ευκαιρίες για αγορές καθώς τα ποσοστά των εκπτώσεων όλο και ανεβαίνουν πληθαίνουν... "Στις 26Αυγούστου "τα καταστήματα– μέλη του συλλόγου επανέρχονται στο κανονικό ωράριο και θα λειτουργούν από τις 8.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ." υπενθυμίζει η διοίκηση του ΕΣΛ.
Όσον αφορά στις εκπτώσεις, να επισημάνουμε πως τυπικά λήγουν την Πέμπτη 31 Αυγούστου αλλά ο εμπορικός σύλλογος της Λάρισας, λόγω των αλλαγών που επήλθαν στο καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτώσεων, θα την επιμηκύνει επί πενθήμερο και θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.
Ελευθερία