Την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ της Λάρισας, ζητούν οι συντελεστές και πρωταγωνιστές της Όπερας «Οι Γάμοι του Φίγκαρο» οι παραστάσεις στις οποίες πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Τα μέλη της παράστασης πραγματοποίησαν σήμερα παρέμβαση στο χώρο και μετά μουσικής, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το ΟΥΗΛ μπορεί να προσφέρει πολλά στον Πολιτισμό και στους Λαρισαίους.
Από την πλευρά τους οι διεθνούς φήμης σολίστ Μυρτώ Παπαθανασίου και Μυρσίνη Μαργαρίτη, τόνισαν ότι το Δημοτικό Θέατρο μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά τόσο στον Πολιτισμό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Σημείωσαν μάλιστα ότι πρόκειται για την πλέον κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες, απευθύνοντας τη σχετική έκκληση προς κάθε αρμόδιο φορέα.
Εργασίες που εδώ και 10 χρόνια δεν έχουν ολοκληρωθεί όπως θα έπρεπε τόνισε ο διευθυντής της συμφωνικής ορχήστρας Λάρισας, Χρήστος Κτιστάκης. Παράλληλα ο σκηνοθέτης των παραστάσεων Κώστας Λαμπρούλης στάθηκε και αυτός στη μεγάλη περίοδο αναμονής, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να τελειώσει προκειμένου ο χώρος να καταστεί πλήρως λειτουργικός.
thessaliatv.gr (Χρυσόστομος Τρίμμης)