Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στη Λάρισα το πρόγραμμα Υγείας της ΝΔ παρουσία των βουλευτών και αρμόδιων Τομεαρχών Βασίλη Οικονόμου και Ιάσωνα Φωτήλα.
Στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Λάρισας αναφέρονται τα εξής:
Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα  του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.
Μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάτασης του Εθνικού Συστήματος Υγείας μέσα από συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις.
Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της  χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 15/03/2019  κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της ΝΔ, θα επισκεφθεί τις Δομές Υγείας του Νομού Λάρισας, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. και στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Τομέα Υγείας της ΝΔ και της ΝΟΔΕ Λάρισας με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος Υγείας της ΝΔ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (Δ/νση: Παπαναστασίου-Κουμουνδούρου, Λάρισα).
Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας κ.Βασίλης Οικονόμου και ο Βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας κ.Ιάσων Φωτήλας.