Την Πέμπτη 14 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στο Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο Λάρισας στο 2ο όροφο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης ενός μέρους  των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωση στο Δήμο Λάρισας. Την παρουσίαση θα κάνει Πέτρος Κρίκης  υποψήφιος Δήμαρχος Λάρισας.
Όπως αναφέρεται σχετικά "θα παρουσιαστεί ένα μέρος  του αγωνιστικού ψηφοδελτίου που απαρτίζεται από πρωτοπόρους αγωνιστές που δίνουν τη μάχη μέσα από τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων,τους άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος.
Από ανθρώπους του μόχθου, αγωνιστές της ζωής, νέους και νέες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δυναμώσει η φωνή των λαϊκών οικογενειών της πόλης, να δυναμώσουν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες.
Απέναντι στην παρούσα δημοτική αρχή που απέδειξε περίτρανα αυτά τα χρόνια ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΝΔ, που προώθησε κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης στη Λάρισα, ενάντια στα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, για την εξασφάλιση και μέσα από το Δήμο έργων, υποδομών και ρυθμίσεων προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών και με το λογαριασμό να τον πληρώνουν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι και οι νέοι.
 Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι  και οι υποψήφιοι με τη συνεπή στάση και δράση μας, με την καθαρότητα των απόψεων και της όλης μας πορείας, με τη συνεχή και ακούραστη αγωνιστική δραστηριότητά μας για κάθε λαϊκό πρόβλημα, από κάθε μετερίζι, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βγει πιο ενισχυμένος ο λαός μέσα από τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Για να δυναμώσει το ρεύμα της συνολικής ανατροπής προς όφελος της εργατικής τάξης και του λαού."