Μ’ ένα μεγάλο πάρτι και συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Τάμτα, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ θα ολοκληρωθεί η λειτουργία του φετινού Πάρκου των Ευχών "που έδωσε παραμυθένιο τόνο και μαγεία στις φετινές γιορτές μας".
Οπως σημειώνεται "η μοναδική Τάμτα, διανύει μια από τις πιο δημιουργικές και επιτυχημένες φάσεις της καριέρας της. Παράλληλα με τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Box Athens με τις Μέλισσες και την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο «Να με πάρεις μακριά» που αποτελεί το soundtrack της ταινίας Bachelor3, η Τάμτα ταξιδεύει στη Λάρισα για ένα μοναδικό Live στο Πάρκο Των Ευχών, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στις 8μ.μ. στη Μεγάλη Σκηνή!
Η Τάμτα μαζί με την μπάντα της, μας υπόσχονται μια ξεσηκωτική βραδιά με ένα πρόγραμμα όπου οι πιο φρέσκες διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες διαδέχονται ερμηνείες πιο διαχρονικών τραγουδιών σε ένα εμπνευσμένο ταξίδι ανάμεσα στο σήμερα, τα ’80s, ’90s και ’00s. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν λείπουν οι μεγαλύτερες επιτυχίες της όπως: «Φταις», «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη», «Αγάπησε με», «Θάρρος ή αλήθεια», «Σ’ όποιον αρέσει», «Egoista», «Tonight», «Ζήσε το απίστευτο», «Πάρε με», «Σ αγαπάω» και το «Ήλιους και Θάλασσες» και «Αρχές Καλοκαιριού» η μεγάλη της επιτυχία που κατέκτησε το Νο1 του ελληνικού airplay chart.
H Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της Ελληνικής pop σκηνής με την εξαιρετική φωνή και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό live party που δε θα μείνει κανείς ακίνητος!
Όλα κάποτε τελειώνουν! Ας τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο! Τραγουδώντας και χορεύοντας! Στο Πάρκο των Ευχών! Εκεί που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Και του χρόνου!"