Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη στην παλαιά γέφυρα του Τιταρήσιου ποταμού.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας  σε ανακοίνωσή της προχωρά σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη  Π.Ε.Ο. Λάρισας-Τυρνάβου, στο ύψος της παλαιάς γέφυρας Τιταρήσιου Ποταμού (είσοδος πόλεως Τυρνάβου)  τη Δευτέρα (11-06-2018) και την Τρίτη (12-06-2018) κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης της γέφυρας.
Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και από τις κατωτέρω εναλλακτικές διαδρομές:
•    Εναλλακτική Διαδρομή μέσω διασταύρωσης Δελερίων (διασταύρωση Νέας Εθνικής οδού με Επ. Οδό 14)-οικισμού Κριτήρη Τυρνάβου –Οδού Ειρήνης (πόλης Τυρνάβου), είτε
•    Εναλλακτική Διαδρομή μέσω διασταύρωσης  οδού Ηρώων Πολυτεχνείου (συνέχεια Παλαιάς Εθνικής Οδού Τυρνάβου Ελασσόνας) με οδό 26 (πόλης Τυρνάβου)προς οδό Ειρήνης.