Σε μια ζεστή, οικογενειακή και χαρούμενη ατμόσφαιρα ο Σύλλογος Οικογένειας και Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο “Principal Hall” το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου.

Η Πρόεδρος, κα Μαρία Ξανθοπούλου και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχήθηκαν σε όλους μια καλή, δημιουργική και “καθαρή” χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων και Παναγιώτης Νταής, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για την καινούρια χρονιά και τόνισαν πως ο Δήμος Λαρισαίων βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ υποστηρίζοντας το έργο και τις δράσεις του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, κ. Σωτήρης Μπουντής, προσωπικό του θεραπευτικού προγράμματος, φίλοι, γονείς και μέλη του Συλλόγου.