Την πληρέστερη περίφραξη στις σιδηροδρομικές γραμμές της Νέας Σμύρνης όπου σημειώθηκε χθες το μεσημέρι το τραγικό συμβάν με το θάνατο του 12χρονου μαθητή ζητά ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων Κων/νος Ζέβλας. Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Εκφράζω την οδύνη μου για το χθεσινό τραγικό γεγονός στη περιοχή της Νέας Σμύρνης  Λάρισας, όπου ένα νεαρό παιδί 12 ετών, μαθητής του 11ου Δημοτικού Σχολείου άφησε το αθώο αίμα του στις γραμμές του τρένου και εκφράζω τα συλλυπητήρια μου τόσο στην πενθούσα οικογένεια του παιδιού όσο και σε όλη την κοινότητα ROMA της Νέας Σμύρνης.
Το δυστύχημα έγινε στις 4 το απόγευμα, ακριβώς δίπλα από την υπόγεια διάβαση την οποία το συνεργείο του Δήμου ( όπως κάθε Πέμπτη )μόλις είχε τελειώσει τον καθαρισμό της και την οποία δυστυχώς ο μικρός μαθητής προτίμησε να μη χρησιμοποιήσει ,αλλά να περάσει μέσα από μια από τις πολλές τρύπες που έχουν ανοίξει στην περίφραξη των σιδηροδρομικών γραμμών, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του. 
Ως 3η Δημοτική Κοινότητα είχαμε ζητήσει από την Διοίκηση του  Ο.Σ.Ε. πληρέστερη περίφραξη στις σιδηροδρομικές γραμμές της Νέας Σμύρνης, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.
Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο άδικο αίμα που χύθηκε στην περιοχή μας.»