Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με ανακοίνωσή του, επαναφέρει δημόσια το αίτημα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του θέματος που αφορά στην πληρωμή των δεδουλευμένων σε όλο το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «με έγγραφη αίτησή στις 26 Ιούνη 2017, το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, να θέσει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη διαδικασία της προ ημερήσιας διάταξης, το θέμα των απλήρωτων εργαζόμενων του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
Μέχρι σήμερα, δεν είχαμε καμία απάντηση, παρ’ ότι και σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του ΕΚΝΛ με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, υποσχέθηκε ότι θα το έβαζε σύντομα για συζήτηση.
Εύλογα καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι δεν επιθυμεί να το θέσει για συζήτηση, αφού πέρασαν σχεδόν 4 μήνες από τότε.
Ωστόσο, όμως το πρόβλημα της απλήρωτης εργασίας, που ξεκινά από παλιότερα, επιδεινώνεται, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενες να έχουν σοβαρά προβλήματα αφού χρωστούν στην εφορία, στη ΔΕΗ και αλλού, με όσους κινδύνους εγκυμονεί αυτό για τα σπίτια τους ή την παροχή ηλεκτρικού.
Οι συνεχείς υποσχέσεις της διοίκησης του γηροκομείου, ότι θα βρεθεί λύση, αποδεικνύονται χωρίς αντίκρυσμα και οι εργαζόμενες δεν είναι διατεθειμένες πλέον να υπομένουν την απληρωσιά και την κοροϊδία».