Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις "Ιπποκράτης - Η Αέναη Επιστροφή" για δεύτερη χρονιά προς τιμήν του πατέρα της Ιατρικής, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου Της Δημοκρατίας κ.  Προκόπιου Παυλόπουλου με συνδιοργανωτές το Τμήμα Ιατρικής ΠΘ, την  Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο "Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα", τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Την Πέμπτη 6/9/2018ώρα 6 μ.μ. έξω από το κτίριο Κατσίγρα , Κλινικές του Τμήματος Ιατρικής ενημέρωσαν για την πρόληψη παθήσεων της εποχής μας.
Την Παρασκευή 7/9/2018 ώρα 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Το έργο και ο όρκος του Ιπποκράτη» με ομιλητές τους Καθηγητές κ.κ. Γεράσιμο Ρηγάτο και  Βασίλη Χατζηβασιλείου. Ακολούθησε μουσική εκδήλωση: «Ο όρκος του Ιπποκράτη για φωνή και πιάνο» από τη Ράνια Τσοχατζή, τραγούδι: Θοδωρής Κανάκης.
Επίσης το Σάββατο, 8/9/2018 ώρα  8:30 μ.μ. στον Αύλειο χώρο «Μύλου του Παππά», κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης «ΟΜΝΥΜΙ» πραγματοποιήθηκε Καντάτα βασισμένη στον Ιπποκράτειο όρκο σε σύνθεση: Ευριπίδη Μπέκου με συμμετοχή : Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας – Ανδρικής Χορωδίας ΜΣΛ – σολίστες: Ζήσης Αποστολίδης , Δέσποινα Πούρικα.,
Το Τμήμα βράβευσε τους Αριστούχους αποφοιτήσαντες  φοιτητές, από την ίδρυσή του.