Για την κρισιμότητα των ευρωεκλογών μίλησαν σήμερα μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας στη Λάρισα, με κύριο μέλημα τη μάχη στις ευρωεκλογές. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας το απόγευμα της Πέμπτης στόχος ήταν η δημιουργία ενός Προοδευτικού Πόλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά «στις προοδευτικές δυνάμεις που μόνο ενωμένες θα καταφέρουν να νικήσουν τις συντηρητικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη. Μία νίκη κόντρα σε όλους όσους θέλουν να κρατήσουν τη χώρα πίσω και με ένα νέο σχέδιο για τη χώρα καλούμε τους πολίτες να δώσουν την απάντηση τους», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για την Προοδευτική Συμμαχία, μίλησαν επίσης ο Γιάννης Μουζάλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Βαγγέλης Αποστόλου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρ. ΔΗΜΑΡ, ο Νίκος Μπίστης, Πρωτοβουλία Πολιτών Γέφυρα, Φίλιππος Γκανούλης, Οικολόγοι-Πράσινοι, ο Στέφανος Τζουμάκας.

Φωτό: Άλεξ Παπαγεωργίου

tinealarissa.gr