Ευγενική προσφορά με συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, παιχνίδια και είδη σωματικής υγιεινής) πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από εκπροσώπους των Ακαδημιών του Αθλητικού τμήματος Δήμου Λαρισαίων στον Παιδικό σταθμό ¨Χελιδονάκια¨ και στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας.
Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "εκπρόσωποι καθηγητών των Ακαδημιών οι κ. Ευαγγέλου Εύη, κ. Παυλοπούλου Λίντα, κ. Παπανικολάου Χριστίνα και κ. Καράτζιου Έφη μαζί με την υπεύθυνη των Ακαδημιών κ. Ζήλου Έλενα, επισκέφτηκαν τον Παιδικό σταθμό ¨Χελιδονάκια¨ και αφού ξεναγήθηκαν, ενημερώθηκαν για την πολύτιμη λειτουργία του από τον πρόεδρο κ. Καραμήτρο Ιωάννη και τα μέλη του, τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη προσφορά τους  που ειδικά αυτές τις ημέρες είναι σημαντική.
Μετά πραγματοποίησαν επίσκεψη  στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας και συνομίλησαν με τον διευθυντή  κ. Τσούμα Παύλο και την κοινωνική λειτουργό κ. Τουρτούνη Μαίρη, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για  το μεγάλο έργο που γίνεται για μια καλύτερη ποιότητας ζωής , της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας, τους ηλικιωμένους.
Ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος με την ευκαιρία των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εύχεται από καρδιάς σε όλους υγεία και κουράγιο, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τις καθημερινές δυσκολίες που βιώνουμε ως άνθρωποι και κοινωνία και ότι αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν με την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και μέσα από την καρδιά μας για την ευγενική ανταπόκριση όλων των γονιών  των παιδιών που συμμετέχουν στις Ακαδημίες σε αυτήν την πρωτοβουλία μας , ειδικά αυτές τις άγιες  ημέρες.
Τέτοιες κινήσεις είναι ένας φάρος ελπίδας για την συνέχεια τους, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αγάπης  σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη."