Σε εκποίηση μέρους της ακίνητης περιουσίας του προχωρά το Γηροκομείο Λάρισας προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις που τρέχουν. Όπως τόνισε και ο διευθυντής του ιδρύματος, Παύλος Τσούμας, τα προβλήματα είναι υπαρκτά και μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις.
«Το γηροκομείο αντιμετωπίζει προβλήματα από τη στιγμή που έχουν διακοπεί οι δωρεές των συμπολιτών μας εξαιτίας και της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι. Θα προχωρήσουμε λοιπόν σε εκποίηση μέρους της ακίνητης περιουσίας του γηροκομείου . Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουμε και τις ανάλογες εξελίξεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του Γηροκομείου Λάρισας.
Στο ίδιο μήκος κύματος εξάλλου κινήθηκε και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, προαναγγέλλοντας και αυτός κινήσεις. «Το ίδρυμα αντιμετωπίζει προβλήματα αφού και δωρεές δεν γίνονται πλέον και στήριξη δεν υπάρχει από την πλευρά της κεντρικής Πολιτείας, Θα έχουμε εξελίξεις που θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα» ανέφερε ο Δήμαρχος Λαρισαίων.
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου Λάρισας είχαν την ευκαιρία σήμερα να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, με γιορτή να πραγματοποιείται στην κεντρική αίθουσα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων. Οι ίδιοι, παρά τα προβλήματα, έδειξαν να το απολαμβάνουν, με καλό φαγητό και ζωντανή μουσική.
thessaliatv.gr (Χρυσόστομος Τρίμμης)