Δεύτερη μέρα πυκνής χιονόπτωσης για την πόλη της Λάρισας, που από τη Δευτέρα έχει ντυθεί στα λευκά.

Από το μεσημέρι της Τρίτης η χιονόπτωση έχει πυκνώσει ακόμα περισσότερο, όπως φαίνεται στις εικόνες του kosmoslarissa.gr, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις, ενώ ο συνδυασμός χιονόπτωσης και πολικού ψύχους κάνουν την κατάσταση αφόρητη για όποιον κυκλοφορεί έξω.

Σε ετοιμότητα Δήμος και Περιφέρεια, κλειστά τα σχολεία

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να κρατήσουν τους δρόμους καθαρούς. Αλάτι πέφτει κατά προτεραιότητα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, ενώ λόγω των μεγάλων αναγκών που ανέκυψαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έγινε γνωστό ότι δεν θα δοθούν ποσότητες αλατιού στους Δήμους.

Η θερμοκρασία τη νύχτα ήταν στο -10, ενώ συνεχίζονται τα προβλήματα με τις σωληνώσεις νερού και τα υδραυλικά συστήματα θέρμανσης των σπιτιών, λόγω του ψύχους.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα, ενώ θα λειτουργήσουν μόνο οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Ποσότητες αλατιού, έχει αποθέσει ο Δήμος Λαρισαίων, σε πέντε σημεία της πόλης. Το αλάτι διατίθεται για τους πολίτες, ενόψει πιθανής επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

Ειδικότερα οι χώροι, που βρίσκεται το αλάτι είναι οι εξής:

Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης

Οπισθεν Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου

Δημοτικός Λαχανόκηπος (Αργοναυτών και Παιωνίου)

Οδός Λαγού, απέναντι απο τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ

Περιοχή υπεραστικού ΚΤΕΛ (οδό Ρόδου)

Σημειώνεται ότι όσοι πολίτες θα σπεύσουν να προμηθευτούν αλάτι θα πρεπει να το κάνουν με φειδώ και με δικά τους μέσα (σακούλες, μικρά δοχεία κλπ)