Σε ανακοίνωσή της, αναφορικά με την συνοικία του Αγίου Θωμά και την επίσκεψη του απερχόμενου δημάρχου, κ.Καλογιάννη, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Ρένα Καραλαριώτου αναφέρει τα εξής:
“Δρόμοι γεμάτοι λακκούβες και κακοτεχνίες, παρατημένοι δημόσιοι χώροι, σπασμένα παγκάκια και κούνιες, με ανύπαρκτο φωτισμό στην παιδική χαρά, χόρτα και κλαδιά, καθώς και μπάζα παρατημένα είναι μόνον μερικά από τα προβλήματα στη συνοικία του Αγίου Θωμά. Πρόκειται για τη συνοικία που επισκέφθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος, Απόστολος Καλογιάννης, τα προβλήματα της οποίας επέλεξε να μην δει.
Δεν έκανε κουβέντα για τα δεκάδες τροχαία ατυχήματα που έχουν σημειωθεί στην κεντρική οδική αρτηρία, την οδό Ιωαννίνων, που διασχίζει τη συνοικία και στην οποία υπάρχει μόνον μία διάβαση –με φανάρι- για τους πεζούς.

Το μόνο που βρήκε να ανακοινώσει είναι ότι ΘΑ ασχοληθεί με τις σχολικές αυλές, κάποια στιγμή στο μέλλον.
Επί πέντε χρόνια, στη συνοικία δεν έγινε κανένα απολύτως έργο. Η συντριπτική πλειοψηφία των δρόμων στον Άγιο Θωμά χρειάζονται επειγόντως ανακατασκευή, αλλά και να διασφαλίζεται η ασφαλής διέξοδος των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους. Το βόρειο τμήμα της συνοικίας, εξακολουθεί να είναι εκτός σχεδίου πόλης και η περιοχή χρειάζεται περιποιημένους χώρους πρασίνου και χώρους άθλησης.
Η Λάρισα χρειάζεται μια δημοτική αρχή που να έχει ολοκληρωμένο σχέδιο, με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά. Δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε άλλο με την μετριότητα. Μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα”.