«Έχουμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με νέες καινοτόμες ιδέες, που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των Δημοτών, στις γειτονιές, στην Πόλη.
Η Νέα Σμύρνη αποτελεί μία από τις παλαιότερες συνοικίες της πόλης Κύρια προβλήματα της συνοικίας αποτελούν η κοινωνική διαφοροποίηση στο εσωτερικό της και η διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.
Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού επισκέφθηκε κατοίκους και επαγγελματίες στη Νέα Σμύρνη και στην οδό Σωκράτους.

«Στο πρόγραμμά μας, ειδικά για τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, σχεδιάζουμε, μεταξύ άλλων, τον επανασχεδιασμό της οδού Σωκράτους. Η υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής αποτελεί πάγιο αίτημα της πόλης μας. Ωστόσο, μέχρι την υλοποίησή του, απαιτείται περίφραξη, τοποθέτηση ηχοπετασμάτων και φυτοτεχνική διαμόρφωση, ώστε να περιοριστεί η οπτική και ηχητική ρύπανση και να βελτιωθεί η ασφάλεια. Σχεδιάζουμε ακόμη γενική παρέμβαση σε όλα τα επίπεδα, ώστε η συνοικία αυτή να αποκτήσει πλήρεις υποδομές και να γίνει αξιοβίωτη», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.