«Οι λαϊκές αγορές της Λάρισας αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, κυρίως υποδομών, για την εύρυθμη λειτουργία τους. Στον σχεδιασμό μας προβλέπεται αναβάθμιση των λαϊκών αγορών, που αποτελούν ζωντανό κύτταρο της τοπικής αγοράς», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Ρένα Καραλαριώτου.
Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης, που γίνεται στην περιοχή της οδού Καλλιθέας, όπου και δέχθηκε τις ευχές κατοίκων και επαγγελματιών για την επιτυχία της στις δημοτικές εκλογές.

Αρκετοί επαγγελματίες επισήμαναν στην κ.Καραλαριώτου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφορικά με τη λειτουργία της λαϊκής, και τόνισαν ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή «τους έχει ξεχάσει». Χαρακτηριστικό είναι ότι τα φρεάτια που κανονικά χρησιμοποιούνται από τους ιχθυοπώλες της λαϊκής για να πετούν νερά και πάγο είναι φρακαρισμένα, ενώ υπάρχουν μόλις δύο τουαλέτες για να εξυπηρετούνται εκατοντάδες επαγγελματίες. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές αγορές της πόλης.
Την κ.Καραλαριώτου συνόδευαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», Δέσποινα Μίγα-Κατσογιάννη, Ελευθερία Τζανακούλη, Χριστίνα Κοντογιάννη, Εύα Στεργιάκη, Αντωνία Δρακωτού-Νταλαγιώργου, Ευγενία Γκάνα, Άννα Αγορογιάννη, Νίκος Παπαθανασίου, Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, Μιχάλης Τσακίρης, Αθανάσιος Μαμάκος, Χρήστος Τερζούδης, Κώστας Μπαζάκης, Ευθύμης Χαλκιάς, Γιώργος Ζιακούλης και Γιάννης Μπίτης.