Εντυπωσίασε η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ υδατοσφαίρισης για παιδιά που διεξάγεται στη χώρα μας, κατακτώντας δύο πρώτες θέσεις και αποσπώντας τον πανελλήνιο θαυμασμό! Οι μικροί πολίστες της ΝΕΛ που, προετοιμάζονται στη Λάρισα κάτω από αντίξοες συνθήκες και τα καταφέρνουν χάρη στην αυταπάρνηση προπονητών, παραγόντων και γονέων, επέστρεψαν γεμάτοι μετάλλια, κύπελλα, ικανοποίηση και εμπειρίες.

 Η Ν.Ε.Λ ήταν μάλιστα η μοναδική εκπρόσωπος της Θεσσαλίας, που κατέβηκε στο 2ο Ελληνικό HaBaWaBa, το οποίο διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στο κολυμβητήριο του Δήμου Αλίμου, με τρεις ομάδες και 30 αθλητές, ηλικίας από 8 μέχρι και 11 ετών. Οι ομάδες των μικρών Λαρισαίων της Ν.Ε.Λ (Assassins, Pirates, Hippocampus) κατάφεραν εντυπωσιακές νίκες με συντριπτικά σκορ απέναντι σε μεγαθήρια του αθλήματος με πολύ μεγάλες ακαδημίες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Βουλιαγμένη. 

Οι φορείς της πόλης με πρώτο τον Δήμο Λαρισαίων αλλά και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, έχουν υποχρέωση να σταθούν αρωγοί στον σύλλογο ώστε να μην χαθεί μια τόσο ελπιδοφόρα γενιά ταλέντων για την πόλη και την θεσσαλική περιφέρεια.

 Η Ν.Ε.Λ εντυπωσίασε στην Αθήνα τόσο τους διοργανωτές όσο και τις υπόλοιπες ομάδες με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες των ομάδων της, δείχνοντας για μια φορά ακόμη ότι κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της Λάρισας, της Θεσσαλίας και γενικότερα της Ελληνικής περιφέρειας συμβαίνει στην πόλη μας χάρη στην αξιοσύνη των προπονητών της.

Η ομάδα των Assassins στέφθηκε πρωταθλήτρια του τουρνουά στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία με παιδιά γεννημένα το 2006. Κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να ολοκληρώσει τους αγώνες της χωρίς καμία ήττα. Μάλιστα στο δρόμο της κατάφερε να κερδίσει με συντριπτικά σκορ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. 

Οι πρωταθλητές της ομάδας των Assassins της Ν.Ε.Λ είναι οι:

Μιχάλης Αντωνούλης, Παναγιώτης Αντωνούλης, Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος, Αποστόλης Μπανάσιος, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Νικόλαος Ράπτης, Ιωάννης Σαμαράς, Ευθύμιος Τσιότρας, Δημήτριος Χατζήνας.

Προπονητής: Γιάννης Θεοχάρης

Βαθμολογία Ομίλου (Κ11)

1. Ν.Ε.Λ 15 βαθμοί

2. ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΒΟΛΟΥ 12 βαθμοί

3. GEZIRA SHARKS 2016 9 βαθμοί

4. Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6 βαθμοί

5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 βαθμοί

6. HSC LIONS 0 βαθμοί

Τα αποτελέσματα των Assassins στο HaBaWaBa 2017

Ν.Ε.Λ ASSASINS -- GEZIRA 11 - 6

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ -- Ν.Ε.Λ ASSASSINS  4 - 10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -- Ν.Ε.Λ ASSASSINS 2 - 14

Ν.Ε.Λ ASSASSINS – LIONS ΑΛΙΜΟΥ 4 - 12

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Ν.Ε.Λ ASSASSINS – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 8 -2

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ -- Ν.Ε.Λ ASSASSINS 1 -7

ΤΕΛΙΚΟΣ

Ν.Ε.Λ ASSASSINS – HSC STARS (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) 5 - 4

Η 2η ομάδα της Ν.Ε.Λ που σήκωσε το κύπελλο για τη Λάρισα στο φετινό HaBaWaBa Greece είναι οι μικροί Hippocampus, οι οποίοι, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με μεγάλες νίκες απέναντι σε ιστορικούς συλλόγους του υγρού στίβου. Έφτασαν και αυτοί αήττητοι στον τελικό και πήραν το κύπελλο!

Οι πρωταθλητές της ομάδας Hippocampus της Ν.Ε.Λ είναι: 

Θεόφιλος Βαλάσης, Ιωάννης Γαβριάς, Πασχάλης Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Δράμπας, Θεοδόσης Μότσιας, Άρτεμις Μπανάσιου, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Ιωάννης Παπαθανασίου, Σπύρος Σχοινάς, Αστέριος Τσολάκης.

Προπονητής: Κώστας Γραβριάς

Βαθμολογία Ομίλου (Κ9)

1. Ν.Ε.Λ 15 βαθμοί

2. Α.Ο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 12 βαθμοί

3. Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9 βαθμοί

4. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΜΛΙΜΟΥ 6 βαθμοί

5. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 3 βαθμοί

6. ΠΛΙΤΣ ΠΛΑΤΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 0 βαθμοί

Τα αποτελέσματα των Hippocampus στο HaBaWaBa 2017

Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS-- Ν.Ο.ΒOΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ SHARKS 2006 12 - 1

Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS-- Α.Ο ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 12 - 6

ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΛΙΜΟΥ--Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS 2 - 11

ΠΛΙΤΣ ΠΛΑΤΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-- Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS 1 - 15

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ -- Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS 2 - 11

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS—ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΛΙΜΟΥ 13 – 2

ΤΕΛΙΚΟΣ

Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS—Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ SHARKS 12 - 3

Η 3η ομάδα της Ν.Ε.Λ, οι PIRATES μπορεί να μη σήκωσε το κύπελλο, αλλά και αυτοί έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις σημειώνοντας 3 νίκες και μια ισοπαλία και τους έφερε στην τετράδα της κατηγορίας τους.

Οι αθλητές της ομάδας Pirates της Ν.Ε.Λ είναι:

Βασίλειος Αντωνιάδης, Θεοφανεία Γαλανοπούλου, Άγγελος Γκάντζος, Αθανάσιος Ευσταθίου, Ηρακλής Ζέππος, Κωνσταντίνος Θολιώτης, Αθανάσιος Παπαθανασίου, Μιχάλης Παράσχος, Παύλος Σχοινάς, Φίλιππος Χρηστίδης, Ιωάννης Χρονόπουλος.

Προπονητής: Κώστας Γαλανόπουλος

Βαθμολογία ομίλου (Κ11)

1. N.O. BΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗΣ POSEIDONS 12 βαθμοί

2. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ RABBITS 7 βαθμοί

3. Ν.Ε.Λ PIRATES 7 βαθμοί

4. HELLAS VERONA 3 βαθμοί

5. NO KALAMAKIOU 0 βαθμοί

Τα αποτελέσματα των Pirates στο HaBaWaBa 2017

HELLAS VERONA -- Ν.Ε.Λ PIRATES 5 - 7

Ν.Ε.Λ PIRATES -- ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ RABBITS 5 - 5

N.O. BΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗΣ POSEIDONS -- Ν.Ε.Λ PIRATES 9 - 2

Ν.Ε.Λ PIRATES -- NO KALAMAKIOU 8 - 4

Ν.Ε.Λ PIRATES A.N.O. ΓΛΥΦΑΔΑΣ SEAGULLS 5 - 4

Ν.Ε.Λ PIRATES -- GEZIRA SHARKS 2006 4 - 11

Ν.Ε.Λ PIRATES -- A.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ DOLPHINS 4 - 5

Η προπονητική ομάδα της Ν.Ε.Λ που συνόδευσε τους αθλητές είναι οι Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Θεοχάρης, Κώστας Γαβριάς και Δήμος Γκάντζος, οι οποίοι έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι τα αποτελέσματα και την παρουσία του συλλόγου εντός και εκτός πισίνας. 

Παράλληλα, τις ημέρες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με σημαντικούς ανθρώπους της Ελληνικής υδατοσφαίρισης και να συζητήσουν για την ανάπτυξη του αθλήματος και του Λαρισινού  συλλόγου! Στη φωτογραφία ο Κώστας Γαλανόπουλος και Δήμος Γκάντζος της Ν.Ε.Λ παρέα με τους Μάρκελλο Σιταρένιο και το Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.