Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνουν τη διοργάνωση δύο φωτογραφικών σεμιναρίων που θα υλοποιηθούν στο Μύλο του Παππά (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα.
Το πρώτο σεμινάριο «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» είναι ένα δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους που θα έχει συνολική διάρκεια 6 μήνες και μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών Σχολείων (Ε & ΣΤ τάξης), Γυμνασίων και Λυκείων.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, στις 19.00, στο Μύλο του Παππά (1ος όροφος).
Το δεύτερο σεμινάριο «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» έχει διάρκεια 4 μήνες και απευθύνεται κυρίως στον αρχάριο, αλλά και σε όποιον θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του, όσον αφορά στην τεχνική λήψης της φωτογραφίας.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, στις 20.00, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος)
Ο κύκλος των μαθημάτων πλαισιώνεται από παρουσιάσεις φωτογράφων, εξωτερικές λήψεις για πρακτική εφαρμογή, ανάθεση ασκήσεων και κριτική ανάλυση των φωτογραφιών που θα δημιουργηθούν κατά την διάρκεια του εργαστηρίου.
Στο τέλος του σεμιναρίου, το υλικό που θα παραχθεί καθ όλη την διάρκεια των δύο σεμιναρίων, θα αξιολογηθεί και θα αποτελέσει τον κορμό μιας ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί στο χώρο του Μύλου του Παππά.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής.
Περισσότερες πληροφορίες: T: 6944241177 (Κατσάκος Ανδρέας), E: katsakos@gmail.com