Σοκ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας προκάλεσε ο θάνατος του 32χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ζαχείλα, ο οποίος, χθες το απόγευμα στις 6:30, υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε στο χορτάρι του γηπέδου «Γ. Μητσιμπόνας», ενώ προπονούνταν με την ομάδα του Μαρίνου Αντύπα με την οποία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Κοντά του έσπευσαν από την πρώτη στιγμή, συμπαίκτες αλλά και ορισμένοι από εκείνους που αθλούνταν στο γήπεδο. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε μετέφερε τον αθλητή στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο άτυχος άνδρας δεν ήταν παντρεμένος. Αφήνει πίσω του τους γονείς του και έναν αδερφό. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 4 το απόγευμα από τον Ι.Ν. του Αγίου Χαραλάμπους στη Λάρισα

Ανακοίνωση για τον αιφνίδιο θάνατο του ποδοσφαιριτή εξέδωσε η ομάδα του "Μαρίνος Αντύπας" η οποία σημειώνει:  

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησής του ο αυτοοργανωμένος αθλητικός σύλλογος "Μαρίνος Αντύπας", έχασε ένα κομμάτι του. Η καρδιά του φίλου, συντρόφου και συμπαίκτη, Δημήτρη, τον πρόδωσε αλλά θα συνεχίσει να χτυπά για πάντα στα γήπεδα, τις συνελεύσεις και στις ζωές μας. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».