Η υψηλή φορολόγηση και η εξοντωτική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, το φαινόμενο της διαρροής στο εξωτερικό νέων επιστημόνων, η συρρίκνωση της τραπεζικής χρηματοδότησης στην πραγματική οικονομία, η αδυναμία προσέλκυσης και υλοποίησης επενδύσεων, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ κας Στέλλας Μπίζιου στο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στη Λάρισα.

Η κ. Μπίζιου στη συζήτηση με τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου του Παραρτήματος Λάρισας, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη περιορισμού και εξορθολογισμού της φορολογικής επιβάρυνσης της επαγγελματικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας και στη στήριξη καινοτόμων και εξωστρεφών δραστηριοτήτων.

«Οφείλουμε άμεσα να στηρίξουμε εμπράκτως τις επιχειρήσεις της χώρας μας, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις πραγματικής ανάπτυξης της οικονομίας μας και νέες θέσεις εργασίας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με ένα λεπτομερέστατο, εξειδικευμένο και κοστολογημένο σχέδιο έχει περιγράψει ολόκληρη την διαδικασία που ενεργοποιείται από την επόμενη μέρα των εκλογών», τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά.