Μετά το επιτυχημένο Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Λάρισας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου της Σερβίας. Στη συνάντηση συμμετείχε και εκπρόσωπος του υπουργείου Ανάπτυξης της χώρας.
Από Σέρβικης πλευράς στη συνάντηση τοποθετήθηκαν η Τζελενα Γιοβάνιβιτς, Υπεύθυνη διεθνών σχέσεων του Επιμελητηρίου Σερβίας και η Ντιάνα Μοντόγιο - Μιχαιλοβιτς  Εκπρόσωπος Υπουργείου Ανάπτυξης Σερβίας.
Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο της Σερβίας στο Βελιγράδι, αναλύθηκαν οι τρόποι απλούστευσης των διαδικασιών για εισαγωγή διαφόρων προϊόντων από την περιοχή της Λάρισας προς τη Σερβία. Μάλιστα και από τις δύο πλευρές υπήρξε η πρόθεση για στενότερη συνεργασία η οποία θα φέρει άμεσα αποτελέσματα και για τα δύο μέρη.
Ακολούθησαν b2b συναντήσεις όπου Λαρισινοί επιχειρηματίες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε στελέχη του Επιμελητηρίου Σερβίας
Στο τέλος της συνάντησης η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος αντάλλαξαν δώρα. Ο κ Γιαννακόπουλος κάλεσε την αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου της Σερβίας να επισκεφθεί σύντομα τη Λάρισα.