Έπειτα από ένα συγκλονιστικό τελικό ανάμεσα στον Λάμπρο Βακιάρο και τον Λαρισαίο Κωνσταντίνο Τσάτσιο (αριστερά στη φωτογραφία), ο πρώτος κέρδισε τον τίτλο του Master Chef. Ο 25χρονος νέος αναδείχθηκε νικητής με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον συμπαίκτη του, αφού οι κριτές Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και ο καλεσμένος Ελληνοαυστραλός σεφ Τζορτζ Καλομπάρης αποφάσισαν πως η δική του δημιουργία ήταν η καλύτερη. Ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος γεννήθηκε στη Λάρισα και έζησε στους Γόννους πριν φύγει για σπουδές μαγειρικής στην Αθήνα, για να ξεκινήσει μία σημαντική καριέρα στο χώρο. Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1987 στη Λάρισα, σπούδασε στην σχολή μαγειρικής Le Monde και παράλληλα έκανε πρακτική στο Βαρούλκο του Λευτέρη Λαζάρου στον Πειραιά, όπου συνέχισε να εργάζεται για έναν ακόμη χρόνο. Ο Κωνσταντίνος συνέχισε να εργάζεται σε κουζίνες εστιατορίων στη Νάξο και τη Λευκάδα. Μέχρι πριν μπει στο «Master Chef» δούλευε στον ιστορικό «Βασίλαινα».