«Με ενδιαφέρει να γίνουν έργα, γι’ αυτό έκανα και την προσπάθεια αυτή», είπε μεταξύ άλλων ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος από τη Λάρισα, όπου ήταν ο κεντρικός ομιλητής της διευρυμένης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας.

Θέμα της συνεδρίασης ήταν η αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών και οι επικείμενες εκλογές β’ γύρου των αυτοδιοικητικών στον Δήμο Λαρισαίων και στους περιφερειακούς δήμους του νομού Λάρισας.

Νωρίτερα, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, που έμεινε εντυπωσιασμένος από την προσπάθεια του νέου ευρωβουλευτή, τονίζοντας πως είναι εντυπωσιακή η δύναμη που βγάζει.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος από την πλευρά του εξήγησε πως, «δεν είναι εύκολο απλά σε εμένα παρουσιάζονται πιο έντονα οι δυσκολίες».

Ενώ συνέχισε, «εμένα αυτό που ενδιαφέρει είναι να κάνουμε έργα, γι’ αυτό κι έκανα αυτή την προσπάθεια κι ο κόσμος με τίμησε δίνοντάς μου πάρα πολύ δύναμη», με τον Κώστα Αγοραστό να συμπληρώνει πως «ο κόσμος σε αγάπησε, γιατί σου έδωσε την πλειοψηφία με την ψήφο του. Έργα θα γίνουν. Εσύ έχεις δύναμη και θέληση με τους στόχους που έχεις θέσει κι αυτή η δύναμη είναι ξεχωριστή»

Στη συνέχεια η συζήτηση μεταφέρθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, εκεί όπου ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Καπετάνος, μίλησε για τις επιτυχίες του κόμματος στις εκλογές, υπογραμμίζοντας πως θα ολοκληρωθούν με το «3 στα 3 μετά και τα αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής».

(*) φωτογραφίες Αλεξ Παπαγεωργίου

tinealarissa.gr