Στη Λάρισα βρίσκεται ο δήμαρχος Λεμεσού κ. Ανδρέας Χρίστου και στελέχη του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας της Κυπριακής πόλης. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των σχέσεων  μεταξύ της ΔΕΥΑ Λάρισας και του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού. 

Η επίσκεψη στη Λάρισα του δημάρχου κ. Χρίστου καθώς επίσης και του κ. Κυριάκο Τσολάκη, έπαρχου και προέδρου του Σ.Υ.Λ. και του κ. Σωκ. Μεταξά, γενικού διευθυντή της ΣΥΛ, ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ.  

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ ο Δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιπρόεδρος Θεόδωρος Καφφές, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΛ κ. Λ. Μπαλογιάννης καθώς και τα διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης.

Από την επίσκεψη προέκυψαν σημαντικές πληροφορίες χρήσιμες για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πολίτη. Επίσης, προέκυψε η δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας των δυο φορέων με υπογραφή συμφώνου συνεργασίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συμμετοχή σε κοινά προγράμματα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αντιπροσωπεία από τη Λεμεσό θα είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δημ. Παπαδημόπουλο. 

Το απόγευμα η Κυπριακή αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τα Αμπελάκια, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Τεμπών κ. Κ. Κολλάτο και συνεργάτες του, ενώ αργά το βράδυ είναι προγραμματισμένη επίσκεψη στην Καρδίτσα και συνάντηση με το δήμαρχο της περιοχής. 

Το βράδυ της Δευτέρας, η αντιπροσωπεία της Λεμεσού, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας.