Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 ένα από τα πιο ιστορικά συγκροτήματα της χώρας θα εμφανιστεί μπροστά στο κοινό της Λάρισας στο χώρο του Stage (Ήρας και Φιλίππου 8). Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα full electric set από όλη την 20χρονη και πλέον πορεία τους. Ο έμφυτος λυρισμός τους αναδεικνύεται ανάμεσα από τις καταιγιστικές ηλεκτρικές τους διαδρομές και τις διασκευές-έκπληξη. Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια παρέα που πορεύεται 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα!

Μαζί τους οι Λαρισαίοι "Εναλλάξ" (φωτό κάτω) που θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο << Εναλλάξ >>. Ο δίσκος περιλαμβάνει 7 τραγούδια και είναι δικής τους παραγωγής. Η μπάντα που αποτελείται απο τους : Λευτέρη Βουλγαράκη (φωνή- ακ.κιθάρα), Γιάννη Πανταζόπουλο ( ηλεκτρική κιθάρα), Κώστα Senia (μπάσο) και Άγγελο Ταχτιντή ( τύμπανα ) είναι ένα Ελληνόφωνο συγκρότημα με ρόκ ύφος .

Την συναυλία θα ανοίξει το νεανικό πανκ συγκρότημα Τέλος Μπάντων .

Από σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια της προπώλησης για τη συναυλία με τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ τα εισιτήρια των 8€ θα βρείτε στα καταστήματα mosh-pit (Κουμουνδούρου 16) και Στίλβη (Ασκληπιού 33) προλάβετε!

Εισιτήρια: Προπώληση 8€ + μπύρα

Είσοδος: Ταμείο 10€ + μπύρα