Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας διαθέτει ποσό 1.200 ευρώ στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας για την αγορά υγειονομικού υλικού.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η χώρα μας, όπως και το σύνολο σχεδόν του πλανήτη, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δίχως προηγούμενο οδυνηρή πραγματικότητα, λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, όπου απειλούνται η ζωή και η υγεία όλων μας, δοκιμάζεται η αντοχή της κοινωνίας μας καθώς και του εθνικού συστήματος υγείας.

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ», εκφράζοντας το σύνολο των εκπαιδευτικών του Συλλόγου μας  απευθύνουμε αισθήματα ευγνωμοσύνης σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους που με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος μάχονται άοκνα για το κοινωνικό σύνολο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας. 

Εκφράζουμε την αυτονόητη και δεδομένη αλληλεγγύη μας απέναντί τους.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο  ο Σύλλογος μας  αποφάσισε να συμβάλει προσφέροντας το ποσό των 1.200 ευρώ, ποσό που προέρχεται από τις συνδρομές των εκπαιδευτικών του Συλλόγου μας, για αγορά  απολυμαντικών, προστατευτικών  μασκών  και γαντιών  για το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.»