Με πίστη και ευλάβεια ακολούθησε τη μεγαλοπρεπή περιφορά της ιερής εικόνας της Παναγίας στην Κοιλάδα, ο Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης που έδωσε το παρών στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα «Θεοτόκια 2017».
Νωρίτερα, μέσα σε κλίμα ιερότητας μαζί με τους κατοίκους της Κοιλάδας αλλά και προσκυνητές που έφτασαν στο χωριό για να τιμήσουν τη γιορτή της Γέννησης της Θεοτόκου, παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό, ενώ μετά το τέλος της αρτοκλασίας μίλησε στην πλατεία του χωριού για την αξία που έχει η πίστη στις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κοιλάδας Παναγιώτη Νατσίδη για την τιμή που του έκανε να τον προσκαλέσει στις εξαιρετικά οργανωμένες και πλούσιες σε πολιτισμό και θρησκευτικότητα εκδηλώσεις, αφιερωμένες στη Χάρη της Παναγίας, συνεχάρη τον ακούραστο εδώ και 17 χρόνια οικοδεσπότη της ενορίας Πατέρα Αδάμ Κιτσικούδη που με συμμάχους όλους του κατοίκους του χωριού κρατούν... δυνατή την πίστη στην Κοιλάδα μέσα από τα Θεοτόκια που εκπληρώνονται με επιτυχία κάθε χρόνο, ενώ είχε την ευκαιρία να πει ένα μεγάλο μπράβο στον εκπαιδευτικό Τάσο Μίχη... για το ήθος και τις αξίες που έδωσε στους μαθητές της Κοιλάδας από τη θέση του διευθυντή, και  που αυτή τη χρονιά μετά λύπης και συγκίνησης εγκαταλείπει... για να προσφέρει τις μορφωτικές υπηρεσίες του σε άλλο σχολείο στη Λάρισα.
Ο Βουλευτής Λάρισας ενθουσιάστηκε από την ανάδειξη της παράδοσης του Πόντου, της Θράκης και της Μακεδονίας, που προσέφεραν ο Σύλλογος Ποντίων Παναγία Σουμελά από την Κατερίνη και ο Σύλλογος Λιβαδακίου από το Λιβαδάκι Λάρισας του οποίους συνεχάρη θερμά.