Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εντάσσει στο δυναμικό του τον αναγνωρισμένο Καθηγητή Ακτινολογίας κ. Ιωάννη Φεζουλίδη, ο οποίος μετά την αφυπηρέτηση του από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ανέλαβε Διευθυντής του Τμήματος Ιατρικών Απεικονίσεων συνεχίζοντας την καριέρα του στον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Φεζουλίδης έχει πλούσιο κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο, ως Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Βιέννης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και ως Καθηγητής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μετά τη λήψη του πτυχίου του από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης ξεκίνησε την ιατρική του καριέρα το 1979 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και σε άλλα μεγάλα νοσοκομεία της Βιέννης.

Από το 1995 έως το 2019 δημιούργησε, στελέχωσε και λειτούργησε το Ακτινολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκπαιδεύοντας φοιτητές, ενώ στη συνέχεια λειτούργησε το Εργαστήριο Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ως Διευθυντής.

Το βιογραφικό του παρουσιάζει πλούσιο διοικητικό έργο, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΠΓΝΛ έχει αναλάβει πολλές διοικητικές θέσεις.

Έχει διατελέσει  Πρόεδρος του Επιστ. Συμβουλίου, Μέλος του Δ.Σ., Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και εκτελών χρέη Διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας.

Το Τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει πληθώρα εξετάσεων για την επίλυση διαγνωστικών προβλημάτων, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες: Ακτινολογικό, Τμήμα Αξονικής Τομογραφίας, Τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας, Λιπομέτρηση, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, Τμήμα Υπερήχων, Ψηφιακή Μαστογραφία, Επεμβατική Ακτινολογία, C-arm. 

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η μεγαλύτερη Γενική και Μαιευτική Ιδιωτική Κλινική της Θεσσαλίας με δυναμικότητα πλέον των 200 κλινών, απασχολεί άνω των 340 μισθοδοτούμενους εργαζόμενους και συνεργάζεται με περισσότερους από 350 ιδιώτες ιατρούς.