Αυξημένη παραμένει η προσέλευση των πολιτών στα κέντρα εξυπηρέτησης, και στην πόλη της Λάρισας προκειμένου να συμπληρώσουν όλα τα δικαιολογητικά για να καταθέσουν την αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα. Σε αρκετές περιπτώσεις πάντως καταγράφονται προβλήματα, όσον αφορά τα κριτήρια που απαιτούνται για την απόδοση του μερίσματος Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ αναφέρουν ότι πιθανότατα θα χρειαστεί παράταση στη διαδικασία πέραν της 12ης Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία ολοκληρώνεται η κατάθεση των σχετικών αιτήσεων.
Στις 20 με 21 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τα χρήματα από το κοινωνικό μέρισμα, σύμφωνα με τον γ.γ. κοινωνικής πρόνοιας κ. Δημήτρη Καρέλα. Παράλληλα μέσα στην ημέρα θα ενεργοποιηθεί η επιλογή στο koinonikomerisma.gr για την προσθήκη των νεογέννητων του 2017
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, στο koinonikomerisma.gr έχουν γίνει περίπου 600.000 αιτήσεις από τις οποίες έχουν πάρει το «πράσινο φως» 300.000 ενώ 150.000 αιτήσεις έχουν απορριφθεί. Τέλος, άλλες περίπου 150.000 αιτήσεις βρίσκονται υπό εξέταση.

thessaliatv.gr