Κοινή συμπόρευση στο Δήμο Λαρισαίων για τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και τον επικεφαλής της «Νέας Λάρισας» Ντίνο Διαμάντο, στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Στόχος η ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να υλοποιηθεί το πλάνο 15ετίας για τη Λάρισα.
Στη συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Διαμάντος, σημείωσε ότι «επιλέγουμε τον Δήμαρχο που έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην εντιμότητα, στο διάλογο και στην πράξη, στα έργα της καθημερινότητας αλλά και στα έργα πνοής για το Δήμο. Επιλέγουμε μία Δημοτική αρχή δοκιμασμένη, έτοιμη από το πριν να πάει Ανανεωμένη και Διευρυμένη στο μέλλον το Δήμο μας.
Η απόφαση μου συνεργασίας και συμπόρευσης με τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη φυσικά και έχει πρώτα απ’ όλα, την εκτίμηση των προσωπικών του χαρακτηριστικών. Της οικογενειακής, κοινωνικής, επαγγελματικής και πολιτικής του καταξίωσης στο Λαρισαϊκό γίγνεσθαι. Όλα όσα πρέπει να διαθέτει ο πρώτος πολίτης μίας πόλης.
Άλλωστε, να θυμίσω ότι, τον Απόστολο Καλογιάννη ως κίνηση, υποστηρίξαμε και ψηφίσαμε ως Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην αρχή της θητείας.
Αλλά παράλληλα μπορώ, και ο καθένας μπορεί, να εκτιμήσει συνολικά την προσπάθεια και το έργο αυτής της δημοτικής θητείας. Και να το αποτιμήσει –παρά τις παραλείψεις και τα λάθη- ως ένα σημαντικό θετικό έργο που εξελίσσεται ήδη και για την επόμενη θητεία.
Ένα έργο που σεβάστηκε το παρελθόν που παρέλαβε, το διεύρυνε, το ανανέωσε, το διόρθωσε. Βάζοντας όμως και τη σφραγίδα αυτής της θητείας μέσα από προγραμματισμό για την επόμενη 15ετία αλλά και την εκκίνηση σημαντικού αριθμού έργων με πρωτόγνωρο προϋπολογισμό για τα δεδομένα της περιόδου κρίσης που διανύουμε. 
Άλλωστε, πολλές προτάσεις μας που κατατέθηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο έγιναν αποδεκτές και υλοποιήθηκαν σε μεγάλο ή μικρό βαθμό από τη Δημοτική αρχή.
Πιστεύουμε ότι, η Λάρισα αξίζει μία νέα δημοτική περίοδο με το βλέμμα στο μέλλον και προοδευτικό πρόσημο. Ενώνοντας και όχι διχάζοντας.»

Από την πλευρά του ο Απόστολος Καλογιάννης καλωσόρισε τον Ντίνο Διαμάντο στην Συμπαράταξη Λαρισαίων αναφέροντας πως "η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» διευρύνεται ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας πλέον συνθήκες πολιτικού ρεύματος στο Δήμο μας, ενόψει των εκλογών του Μαίου.
Ο Ντίνος, καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας που ολοκληρώνεται, πολιτεύθηκε με συνέπεια και σοβαρότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με συνέπεια στις αρχές και τις θέσεις του, στήριξε κατά περίπτωση προτάσεις και θέσεις της δημοτικής αρχής,  ενώ και όπου διαφωνούσε ασκούσε εποικοδομητική αντιπολίτευση. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μένοντας έξω από λογικές στείρας αντιπολίτευσης και μηδενισμού.
Με την σοβαρή και υπεύθυνη στάση του στο Δημοτικό Συμβούλιο στήριξε  τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των μεγάλων παρεμβάσεων στην πόλη, ενώ αρκετές από τις προτάσεις του, όπως και άλλων δημοτικών συμβούλων, υιοθετήθηκαν από τη δημοτική αρχή. Με την μακρόχρονη εμπειρία του στη διοίκηση του ΤΕΕ συνέβαλε θετικά και με δημιουργικό τρόπο.
Σήμερα αισθάνομαι ότι με τον Ντίνο Διαμάντο μας ενώνουν πολλά."